Avio kompanije povećavaju broj letova za Istanbul

287

Od septembra još lakše za Istanbul!

Avio kompanije Air Serbia i Turkish Airlines najavile su da će u narednom periodu povećati broj letova između Beograda i Istanbula.

Od subote 19. septembra avio kompanija Air Serbia će povećati broj letova iz Beograda za Istanbul na sedam nedeljno i putnicima će ponuditi 2.016 putničkih mesta svake sedmice. Srpska avio kompanija će obavljati letove avionom Airbus A319.

Air Serbia je liniju Beograd Istanbul obnovila 11. decembra 2019. godine, nakon pauze od dve i po godine, a iz avio kompanije navode da letovi beleže odlične rezultate.

U okviru povećanja broja letova ka regionu, avio kompanija Turkish Airlines je takođe najavila da će od septembra leteti svakodnevno izmeđut Beograda i Istanbula. Istu dinamiku će održavati na liniji Sarajevo Istanbul, dok će ka Prištini, Podgorici i Skoplju leteti pet puta nedeljno, a ka Zagrebu četiri puta nedeljno iz Istanbula.

Avio kompanije Air Serbia i Turkish Airlines su nedavno proširili kod-šer sporazum čime je putnicima omogućena veća fleksibilnost u planiranju putovanja.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanije zadržavaju pravo da promene raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

4. septembar 2020.

Original Article