Air Serbia povećava broj letova za Njujork

446

Air Serbia tokom narednog meseca četiri puta nedeljno na liniji Beograd Njujork

Avio kompanija Air Serbia najavila je da će tokom oktobra povećati broj letova između Beograda i Njujorka.

Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju, srpska nacionalna avio kompanija planira da tokom oktobra obavi ukupno 34 leta između Beograda i Njujorka, što je deset letova više nego tokom istog meseca 2019. godine.

Uz veći broj letova, avio kompanija Air Serbia će putnicima narednog meseca ponuditi ukupno 8.636 putnička mesta.

„Imajući u vidu pojačanu potražnju, odlučili smo da povećamo kapacitet na letovima do Njujorka. Veoma smo zadovoljni što uprkos pandemiji korona virusa ova linija i dalje dobro funkcioniše i, kako se pokazalo, predstavlja jednu od najjačih linija avio kompanije Air Serbia“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia.

Air Serbia je od pokretanja direktne linije Beograd New York tokom juna 2016. godine, pa do avgusta ove godine obavila ukupno 758 povratnih letova između dva grada. Linija je obnovljene nakon gotovo dve i po decenije pauze i trenutno je jedna od najtraženijih iz mreže srpske nacionalne avio kompanije.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

9. septembar 2020.

Original Article