Air Serbia obnovila linije iz Kraljeva i Niša

361

Air Serbia ponovo obavlja letove sa sva tri srpska aerodroma!

Avio kompanija Air Serbia je zvanično obnovila letove iz Kraljeva, a tokom narednih dana planira da ponovo uspostavi nekolika linija iz Niša.

Jučerašnjim letom JU2602 u 08:00h Air Serbia je ponovo povezala Kraljevo i Beč letovima sa aerodroma Morava kod Kraljeva. Linija Kraljevo Beč je uspostalvjena 17. decembra 2019. godine, a letovi su obustavljeni tokom marta. Srpska nacionalna avio kompanija planira da uspostavi liniju Kraljevo Solun od 15. oktobra 2020. godine.

Avio kompanija Air Serbia planira da tokom današnjeg dana takođe obnovi letove sa aerodroma „Konstantin Veliki” u Nišu ka Salcburgu, a od četvrtka, 2. jula, i letove na liniji Niš Hanover. Air Serbia još obavlja letove iz Niša za Frankfurt Hahn i Nuremberg.

Iz avio kompanije Air Serbia navode da su izuzetno zadovoljni postepenim obnavljanjem letova, naročito iz Niša i Kraljeva koji su značajni za stanovnike Šumadije, kao i Južne i Zapadne Srbije.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

1. jul 2020.

Original Article