Air Serbia obnovila čarter letove za Egipat

324

Obnovljene direktne linije za Hurgadu i Šarm el Šeik

Avio kompanija Air Serbia je u utorak obnovila čarter letove iz Beograda za popularno egipatsko letovalište Hurgada.

U zvaničnom saopštenju srpske nacionalne avio kompanije je navedeno da je pored letova za Hurgadu, predviđeno obnavljanje linije za Šarm el Šeik. Po trenutnom planu, Air Serbia će do kraja letnje sezone obaviti bar 16 letova na liniji Beograd Hurgadu i jedan za Šarm el Šeik, ali se uskoro očekuje organizacija i dodatnih letova do Hurgade.

Sve čarter letove za destinacije u Egiptu avio kompanija Air Serbia planira da obavlja avionima Boeing B737 i Airbus A319 sa po 144 putnička mesta.

„Zadovoljni smo sve većim brojem dogovorenih čarter letova, kao i činjenicom da potražnja raste i u sezoni ograničenih putovanja usled aktuelne pandemije korona virusa. Osim aktivnog čarter saobraćaja do omiljenih destinacija naših putnika na Crvenom moru, nedavno smo uspostavili i čarter linije do turskih letovališta Antalije i Bodruma, što je dodatna potvrda kvalitetne saradnje kakvu imamo sa našim partnerima iz turističkih agencija. Fokusirani smo na dalje ugovaranje čarter letova u želji da našim putnicima omogućimo bezbedno i sigurno putovanje i odmor bez ograničenja“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbia.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

4. avgust 2020.

Original Article