Air Serbia i Turkish Airlines postigli kod-šer sporazum

393

Bolje veze na letovima iz Beograda za Istanbul i još 11 destinacija u Turskoj

Avio kompanije Air Serbia i Turkish Airlines postigli su kod-šer sporazum kojim proširuju poslovnu saradnju na letovima između Beograda i Istanbula.

Zvanično potpisivanje kod-šer ugovora se očekuje u bliskoj budućnosti, a obuhvataće destinacije iz mreže obe avio kompanije na kojima će Air Serbia i Turkish Airlines moći da dodaju sopstvene oznake.

Osim linije Beograd Istanbul, sporazumom će biti obuhvaćeni letovi iz Beograda za Banja Luku i Tivata, kao i iz Istanbula za Ankaru, Izmir, Adanu, Antaliju, Dalaman, Gaziantep, Kejseri, Koniju, Trabzon, Gazipašu i Bodrum.

Zahvaljući ovakvoj proširenoj saradnji, putnici iz Beograda će na raspolaganju imati najbolju ponudu za putovanja ka Istanbulu od 15. avgusta, kao i navedenim destinacijama u Turskoj. U suprotnom smeru, putnici iz Turske imaće najbrže veze ka Beogradu, kao i Banja Luci i Tivtu

„Veoma smo zadovoljni razvojem saradnje sa Turkiš erlajnzom kroz ovo kod-šer partnerstvo, koje će putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Uvereni smo da će ovo inspirativno i strateški važno partnerstvo unaprediti međusobne ekonomske odnose dveju zemalja. Sa velikim zadovoljstvom iščekujemo putnike partnerske kompanije Turkiš erlajnz na našim letovima ka Beogradu i drugim gradovima koje obuhvata saobraćajna mreža Er Srbije, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije avio kompanije Air Serbia.

autor: Playtravel

7. avgust 2020.

Original Article