Air Serbia i Aeroflot proširili saradnju

335

Air Serbia sada nudi svakodnevne letove iz Beograda za Moskvu

Avio kompanije Air Serbia i Aeroflot postigli su sporazum po kojem će proširiti postojeću kod-šer saradnju.

Sporazumom je predviđeno da avio kompanija Aeroflot ima svoje oznake na letovima srpske avio kompanije između Beograda i Istanbula, dok će Air Serbia imati marketing kod na letovima ruske avio kompanija između Istanbula i Moskve.

Jačanjem partnerstva sa avio kompanijom Aeroflot, srpska nacionalna avio kompanija će svojim putnicima ponuditi svakodnevne letove iz Beograda za Moskvu, bilo direktno, bilo sa presedanjem u Istanbulu.

„Dobra partnerska strategija je posebno važna u trenutnim okolnostima kada je, usled posledica pandemije koronavirusa, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima,” izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia.

Air Serbia je u prethodnom periodu uspostavila ili pojačala partnerstva sa još nekoliko avio kompanija kao što su Turkish Airlines, Belavia, a nedavno i sa avio kompanijom Air Canada.

autor: Playtravel

19. novembar 2020.

Original Article