RateHawk pokreće uslugu rezervisanja železničkih putovanja za profesionalce u turizmu

ratehawk-pokrece-uslugu-rezervisanja-zeleznickih-putovanja-za-profesionalce-u-turizmu

RateHawk, onlajn B2B platforma za rezervisanje hotela, avionskih karata i transfera, uvela je uslugu rezervacije putovanja železnicom na svojoj platformi. RateHawk partneri, turistički agenti, operateri i drugi profesionalci iz industrije širom sveta – sada mogu rezervisati železničke karte na raznim evropskim destinacijama. Platforma je postigla dogovor sa RailEurope, globalnim brendom za evropske rezervacije vozova. Nova usluga dopunjuje postojeće opcije putovanja koje su već dostupne na RateHawk-u, koje uključuju smeštaj, letove, iznajmljivanje automobila i transfere

Pokretanje železničke usluge omogućava RateHawk partnerima da rezervišu sve komponente putovanja u okviru jednog sistema. Železničke karte su dostupne u 13 evropskih zemalja, uključujući Španiju, Francusku, Veliku Britaniju, Nemačku, Švajcarsku, Italiju, Austriju, Češku, Poljsku, Mađarsku, Holandiju, Belgiju i Luksemburg.

Prednost novog lansiranja je njegov intuitivan i zgodan interfejs, koji omogućava profesionalcima u turizmu da uporede opcije železničkih karata za ceo dan u jednom prozoru. Ova funkcija pojednostavljuje proces za putničke agente, omogućavajući im da brzo filtriraju opcije na osnovu preferencija klijenata i lako naprave najbolji izbor za svoje klijente.

Profesionalci u turizmu će imati fleksibilnost da rezervišu putovanja koristeći različite metode plaćanja, uključujući plaćanja karticom, bankovni transfer , kreditni limit ili preplate, ili opcije plaćanja putem linka. Posebno važna karakteristika za agente je mogućnost da rezervišu železničke karte koristeći svoj kreditni limit.

RailEurope obuhvata vodeće železničke prevoznike širom Evrope, uključujući Italo u Italiji, Renfe i Iryo u Španiji, SBB CFF FFS i Rhatische Bahn u Švajcarskoj, OBB u Austriji, TGV InOui u Francuskoj, Rail Delivery Group u UK, Eurostar u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Holandiji i Belgiji, kao i RegioJet u Češkoj Republici.

Phocuswright podaci za 2024. pokazuju da su bruto rezervacije železnicom stalno rasle iz godine u godinu, dostižući 112 miliona dolara u 2022., 147 miliona dolara u 2023. i projektovanih 165 miliona dolara u 2024. Globalna istraživačka firma takođe ističe povećanje od 18 procentnih poena u rezervaciji železnica između 2019. i 2023. godine, podstaknuto ključnim faktorima kao što su tehnološki napredak i ekološke prednosti železnice, koja nudi niži ugljenični otisak u poređenju sa drugim vidovima transporta.

RateHawk nudi putničkim agentima, operaterima, TMC-ima i drugim profesionalcima čitav niz turističkih usluga. B2B platforma ima više od 2,6 miliona smeštaja širom sveta od preko 280 dobavljača, uključujući preko 100.000 direktno ugovorenih nekretnina. Pored smeštaja, B2B platforma nudi i letove preko 400 avio-kompanija, transfere u 150 zemalja, iznajmljivanje automobila i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstv

Ovaj članak RateHawk pokreće uslugu rezervisanja železničkih putovanja za profesionalce u turizmu se pojavio prvo na TU magazin.