Hotel Materra – hedonizam u moru ravnice

hotel-materra-–-hedonizam-u-moru-ravnice

Hotel Materra je luksuzan wellness hotel koji svojim jedinstvenim dizajnom i pažljivo osmišljenim prostorima nudi vrhunski doživljaj boravka. Ovde priroda i luksuz plešu u savršenom ritmu, stvarajući prostor gde svaki trenutak donosi spokoj i obnavljanje

Holistički pristup Materre temelji se na ideji da odmor nije samo beg, već prilika za dubinsku revitalizaciju, gde se pažnja posvećuje svim aspektima života – fizičkom, mentalnom i duhovnom blagostanju, pružajući gostima priliku da se urone u potpunu ravnotežu uma, tela i duha.

Hotel Materra – hedonizam u moru ravnice

Na prvom spratu hotela nalazi se impresivan wellnes prostor od 1.500 m² gde gosti mogu uživati u grejanom bazenu, spoljnom jacuzziju, saunama i parnim kupatilima te tretmanima i masažama koje su prilagođene pojedinačnim potrebama.

Hotel Materra – hedonizam u moru ravnice

Svaka soba u Materri odiše pažljivo biranim detaljima inspirisanim lepotom okolnog krajolika. Prostrane, svetle sobe, uređene u prirodnim tonovima stvaraju atmosferu koja pruža osećaj topline i opuštanja. Iz svake sobe pruža se predivan pogled na slavonsku ravnicu, gde priroda poziva na povezanost, s onim što je iskonsko i autentično. Ovde minimalistički dizajn nije samo estetski odabir, već poziv na jednostavnost i sklad, kako bi svaki gost pronašao svoj unutarnji mir.

Hotel Materra – hedonizam u moru ravnice

Osim luksuznog smještaja i vrhunskog wellnessa, Materra nudi i prostore prilagođene poslovnim gostima – moderna konferencijska dvorana, opremljena najsavremenijom opremom, idealna za poslovne sastanke, seminare i korporativne događaje.

S jedinstvenom kombinacijom vrhunskog smeštaja, holističkog pristupa odmoru, poslovnih sadržaja i pažljivo biranog dizajna koji odražava duh Slavonije, Materra postavlja nove standarde odmora i revitalizacije. Ovaj hotel je mesto gde se telo i um ujedinjuju u potpunoj ravnoteži, a svaki trenutak proveden u Materri postaje nezaboravan deo vaše životne priče.

Dođite i uverite se sami!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Hotel Materra – hedonizam u moru ravnice se pojavio prvo na TU magazin.