Zdravlje i dobar osećaj

67

Zdravo je opustiti se, a u Šaleškoj dolini postoji mnogo načina da se osećate dobro. Pobrinite se za zdravlje i dobar osećaj u poznatom prirodnom lečilištu, wellness centrima, centru slanih soba i na kraju, ali ne i manje važno, u kozmetičkim salonima

Zdravlje i dobar osećaj

Za svoj boravak možete odabrati mesto koje vam obnavlja snagu prirodnim materijalima, organskom hranom, kao i mogućnostima meditacija i joge. Možete se odlučiti za prestižni boravak na selu, na starom imanju s kaminom i bazenom.

Zdravlje i dobar osećaj

Možete takođe, odabrati drvenu glamping kućicu uz pašnjak ili modernu apartmansku kuću pokraj šume. U Šaleškoj dolini se nalazi i sportski aerodrom sa kog možete poleteti na panoramske obilaske ove prekrasne doline. Ono što vidite možete posetiti i izbliza pešačkim i biciklističkim stazama. A ako želite u miru da saberete utiske, opustite se uz jezero koje je privlačno i za ribolov ili pak u obližnjim termama.

Zdravlje i dobar osećaj

Kad god dođete u Šalešku dolinu, možete očekivati originalan doživljaj. S paketom pravih doživljaja za sebe, za vas, za vašu porodicu ili grupu, upoznaćete Šalešku dolinu na drugačiji način!

Zdravlje i dobar osećaj

Za sve informacije se možete obratiti putem maila turizem@velenje.si ili potražite informacije na web stranici www.visitsaelska.si. Dobrodošli!

#ifeelsLOVEnia #visitsaleska

Zdravlje i dobar osećaj

Original Article