Vuteks-Slogi županijski kup, BSK i Borac u sredini tabele

79

Bjelobrdski BSK u okviru Druge lige odigrao je svoju desetu utakmicu i upisao peti remi. Može se reći da je izvukao povoljan rezultat (1:1) protiv vodećeg Hrvatskog dragovoljca na gostovanju u Zagrebu. Strelac jedinog pogotka za tim iz Bijelog Brda bio je Čikvar, a BSK je utakmicu završio sa devet igrača na terenu, dok je domaćin do jedinog i ujedno izjednačujućeg pogotka stigao sa bele tačke.

Nakon odigranih deset utakmica BSK ima skor od tri pobede, pet remija i dva poraza, odnosno ukupno 14 ostvarenih bodova. To ga je svrstalo na osmu poziciju u konkurenciji 18 klubova koliko se od ove sezone takmiči u ovoj ligi. Narednu utakmicu igrači BSK-a igraju na svom terenu protiv druge ekipe Osijeka.

Nastavlja se niz loših rezultata vukovarske Vuteks-Sloge. U dosadašnjih 12 susreta tim iz Vukovara osvojio je samo jedan bod uz vrlo negativnu gol razliku od svega šest datih i čak 29 primljenih golova.

Poslednji poraz ova ekipa doživela je u Županji gde je domaći Graničar bio bolji i pobedio..

The post Vuteks-Slogi županijski kup, BSK i Borac u sredini tabele appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article