Vuteks, Negoslavci i borovska Sloga prošli dalje u kupu

106

Prošle srede odigrana je većina utakmica osmine finala kupa između klubova koji se takmiče na vukovarskom prostoru. U jednoj od utakmica županijski prvoligaš Bršadin bio je domaćin vukovarskom trećeligašu Vuteks Slogi koji je ujedno bio bolji u ovom susretu i plasirao se u četvrtfinale ovog takmičenja pobedivši svog domaćina visokim rezultatom 7:0.

– U ovom trenutku rekao bih da je rezultat najmanje bitan, u rasporedu kojeg imamo i mi i oni, gde smo zarotirali nekoliko igrača i probali nešto novo. Najbitnije je da je ova utakmica bila u rangu prijateljske, gotovo bez i jednog prekršaja i grubog starta. Bitnije nam je prvenstvo kako Vuteksu, tako i Bršadinu jer ćemo imati velikih problema zbog manjka širine igračkog kadra. Kup nam je zbog toga u nekom drugom planu, ali bez obzira ozbiljno smo shvatili ovu utakmicu i trudićemo se da i sledeće kolo kupa odigramo na ovom nivou – kaže trener Vuteks Sloge Saša Berarević koji ističe da je cilj ovog kluba u tekućoj sezoni opstanak u ligi.

Zb..

The post Vuteks, Negoslavci i borovska Sloga prošli dalje u kupu appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article