Vukovarska policija nema prijavu o napadu na BBB-a sa porodicom

145

Međunacionalna tuča u vukovarskom predgrađu Borovo naselje, dobila je svoj sudski epilog u smislu da je 13 osoba optuženo da je u njoj učestvovalo, a tužni rezultat tučnjave je pet lakše te dve teško povređene osobe. Od njih 13 koje je Županijski sud u Vukovaru na kraju osumnjičio, deset je Srba, a tri Hrvata dok je trojici od deset Srba određen istražni zatvor.

Svi ovi događaji duboko su uznemirili vukovarsku zajednicu, a predstavljaju kulminaciju incidenata o kojima smo i ranije pisali, a u kojima gotovo uvek u pravilu učestvuje ista grupa ljudi okupljena oko vukovarskog udruženja navijača Dinama. Sud će na kraju i utvrditi sve činjenice u vezi sa ovim događajem, ali s obzirom na to da su se u javnosti već pojavile brojne informacije o ovom incidentu, od kojih su mnoge neistinite, obratili smo se Policijskoj upravi vukovarsko-sremskoj za dodatna pojašnjenja do kojih je došla sama policijska istraga.

Na samom početku sve je ukazivalo na to da se radi o dogovorenoj tučnjavi dve grupe..

The post Vukovarska policija nema prijavu o napadu na BBB-a sa porodicom appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article