Valerija Stanisavljević iz Kirhajm Teka kod Štutgarta osvojila treće mesto za pesmu o domovini na konkursu „Domovina se brani lepotom i znanjem“

68

16.12.202016.12.2020

Valerija Stanisavljević sa svojom diplomom i lepom trećim mestom na konkursu „Domovina se brani lepotom i znanjem“
Foto: lična ahriva

Na literarnom konkursu Dečijeg kulturnog centra Beograd u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju „Domovina se brani lepotom i znanjem“ učestvovali su učenici Nataše Milenković, nastavnice u dopunskoj školi na srpskom jeziku u pokrajini Baden-Virtemberg. Tema konkursa inspirisala je učenike da na maštovit način iskažu svoje misli, osećanja i ljubav prema srpskom jeziku i ćirilici. U vezi sa tim, nastavnica Nataša Milenković sa nama je podelila svoja iskustva i zapažanja: „Učenici sa zadovoljstvom učestvuju na književnim i likovnim konkursima. Neizmerno se raduju diplomama, zahvalnicama, pohvalnicama i knjigama koje su dobili proteklih godina.

Na ovogodišnjem konkursu „Domovina se brani lepotom i znanjem“ treće mesto za pesmu o domovini Srbiji osvojila je učenica Valerija Stanisavljević iz Kirhajma, izuzetno aktivna učenica ..

The post Valerija Stanisavljević iz Kirhajm Teka kod Štutgarta osvojila treće mesto za pesmu o domovini na konkursu „Domovina se brani lepotom i znanjem“ appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article