Uvek kad se vraćam u Beograd imam veliku količinu uzburkanih emocija

66

Foto: privatna arhivaSvetlani Cemin se život promenio iz korena sasvim slučajno, kada je jednog dana odlučila da prihvati ponudu modne agencije i okuša svoju sreću van granica domovine.
Odlučila je da počne da gradi karijeru u Italiji, kada joj je milanska modna agencija ponudila da počne da radi kao model i da kraći vremenski period provede u Milanu.
„S obzirom na to da sam tada bila na poslednjoj godini studija i upravo napunila dvadest jednu godinu, meni je ta ponuda da zvučala primamljivo i iz moje lične radoznalosti, htela sam da pokušam da se dokažem kao maneken u jednoj od svetskih prestonica mode. Ipak, ono što je bilo presudno u tom momentu je pre svega bila moja želja da se osamostalim i krenem u taj mali izazov. Isto tako, bilo mi je interesantno i upoznavanje nove kulture i učenje novog stranog jezika. Prethodno sam učila u školi i na fakultetu latinski, ali italijanski, koji jedan od mojih omiljenijih jezika, do tada nisam poznavala“, navodi Svetlana.
Prema njenim rečima..

The post Uvek kad se vraćam u Beograd imam veliku količinu uzburkanih emocija appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article