Uspesi borovske atletičarke Melani Bosić

121

Melani Bosić iz Borova atletikom se počela baviti kao desetogodišnja devojčica i odmah na početku ostvarivala je izvrsne rezultate. Nije tada razmišljala o tome da se atletici posveti ozbiljnije. Trčala je kaže, iz zabave. Medalje je tada nisu zanimale iako joj je godilo kada bi ih osvojila.

Danas je Melani učenica Jezičke gimnazije u Osijeku i najtrofejnija je atletičarka Atletskog kluba „Slavonija-žito“ iz grada na Dravi za koji se takmiči već dugi niz godina. Ona je vrsna sprinterka pa su i discipline na 100, 200 i 400 metara one u kojima postiže najbolje rezultate. Samo na državnom prvenstvu za mlađe juniore održanom početkom jula Melani je osvojila pet medalja i to zlatnu u štafeti 4×100 metara, srebro u trkama na 100, 200 i 400 metara s preponama te jednu bronzu u štafeti 100-200-300-400 metara.

– Trčanje mi je i dalje zabava, ali je sada ipak sve to dosta ozbiljnije. Trčim za klub, za sebe, za rezultate i atletika je sada već jedan velik i važan deo mog života kom želim da se ..

The post Uspesi borovske atletičarke Melani Bosić appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article