„Uskrs je radost – Uskrs je sreća!“ – radost o postignutim rezultatima učenika Srpske škole u Baden-Virtembergu na konkursu „Najlepše uskršnje jaje“

24

07.05.202107.05.2021

Deo radova učenika Srpske dopunske škole nemačke pokrajine Baden-Virtemberg na konkursu „Najlepše uskršnje jaje“
Radovi su iz Zbornika

„Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, na upravo završenom međunarodnom konkursu „Najlepše uskršnje jaje“ na kome su uzeli učešća i učenici pokrajine Baden-Virtemberg sa 76 poslatih radova, pristiglo je ukupno 250 radova. U tako jakoj konkurenciji konkursa, koji su organizovali nastavnici srpske dopunske škole u Republici Sloveniji, rad našeg učenika 6. razreda iz Ludvigsburga, Mateje Obradovića, osvojio je 2. Mesto“, istakla je koordinatorka Srpske dopunske škole za nemačku pokrajinu Baden-Virtemberg.

Ona nije krila zadovoljstvo i učešćem i uspehom đaka svoje pokrajine, kreativnim idejama, kao i motivacijom koji đaci imaju u vannastavnim aktivnostima. Iz meseca u mesec sve više đaka nemačke pokrajine Baden-Virtemberg se uključuje u mnogobrojne konkurse i matici i van nje, a rezultati su..

The post „Uskrs je radost – Uskrs je sreća!“ – radost o postignutim rezultatima učenika Srpske škole u Baden-Virtembergu na konkursu „Najlepše uskršnje jaje“ appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article