Uhvaćena Srpkinja vračara! Nemcima i Austrijancima “skidala čini”, ojadila ih za hiljade evra!

17

Policija u Austriji uhapsila je državljanku Srbije (50) zbog sumnje da je u toj zemlji, ali i u Nemačkoj, oštetila nekoliko građana i uzela im velike količine novca i nakita pretvarajući se da je vračara koja skida crnu magiju.

Potraga za lažnom vračarom počela je u Nemačkoj, gde je policija još krajem maja dobila više prijava građana da ih je sredovečna žena nasamarila i uzela im hiljade evra i veće količine zlata i srebra, obećavajući im da će ih “osloboditi zle sudbine” i pomoći im u ozdravljenju, piše “Telegraf”.

Naivni građani su osumnjičenoj, koja je izgleda sa sobom svuda nosila krstić, ikone, tamjan i ružino ulje, davali novac i nakit, verujući da će im to pomoći da ozdrave ili da se oslobode loše karme.

Foto: PixaBay
Uhapšenoj se na teret stavlja da je u zabludu dovela i opljačkala najmanje dve osobe. Jedna od žrtava joj je za usluge skidanja crne magije dala više od 30.000 evra i veću količinu zlatnog nakita. Druga žrtva ostala je kratka za nekoliko hiljada evra.

Prilikom..

The post Uhvaćena Srpkinja vračara! Nemcima i Austrijancima “skidala čini”, ojadila ih za hiljade evra! appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article