U novi razred negoslavački đaci ići će u obući Borovo

6

Opština Negoslavci odlučila je da svojim osnovcima pomogne i u kupovini obuće pa je dogovorena poslovna saradnja sa Kombinatom Borovo d.d. Ugovor su u opštinskim prostorijama potpisali su danas načelnik opštine Negoslavci Dušan Jeckov i predstavnik Borova Ivan Bakalar.

– Želja nam je bila da ovim ugovorom pomognemo opremanje svih učenika naše osnovne škole potrebnom obućom. Školska godina je već počela i mi nismo hteli da utičemo na njihovu mogućnost izbora, dakle u Borovu mogu da kupe obuću kakva njima treba. Vaučeri su u vrednosti od 200 kuna i roditelji će sami odlučiti šta svojoj deci za taj iznos žele da kupe. Bonove mogu da iskoriste u prodavnici Borova do 30. juna sledeće godine.

Ovom saradnjom Opština Negoslavci pomaže i Kombinatu Borovo jer će na njegov račun nakon potpisanog ugovora biti prebačen iznos od 16.000 kuna. Kako je istakao i sam načelnik Dušan Jeckov u tome ima i nekakve simbolike jer je u zlatno doba Kombinata u njemu radio i veliki broj meštana Negoslavaca.

U ..

The post U novi razred negoslavački đaci ići će u obući Borovo appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article