- Advertisement -

AUTHOR NAME

Sample author name

4879 OBJAVE
0 KOMENTARA
Sample author description

Sample post title 0

Sample post no 0 excerpt.

Sample post title 1

Sample post no 1 excerpt.

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Sample post title 3

Sample post no 3 excerpt.

Sample post title 4

Sample post no 4 excerpt.

Sample post title 5

Sample post no 5 excerpt.

Latest news

UMETNOST FOTOGRAFIJE: Goran Malić – portret Miloša Žutića

MOJ "Portret Miše Žutića" snimljen je sa ekstremno jakim teleobjektivom na generalnoj probi predstave "Suđenje gospođi Bovari", u Narodnom pozorištu, u martu 1976.

U SLAVU PISCA: Mural Dragoslava Mihailovića u Ćupriji

Putnike, koji preko mosta na velikoj Moravi ulaze u Ćupriju iz pravca Jagodine dočekivaće mural Dragoslava Mihailovića, koji se uveliko oslikava na prvoj zgradi ovog grada.

SAHRANA PILOTA: Porodica i prijatelji se opraštaju od Dejana Krsnika (FOTO/VIDEO)

NA Novom Bežanijskom groblju u pratnji prijatelja i porodice na večni počinak biće ispraćen tragično nastradali pilot Dejan Krsnik.

NAGOST SE NOSI KAO KOSTIM: O aktovima naših savremenih umetnika iz kolekcije Aleksić, u galeriji “Iks vitamin”

CRTEŽI i slike velikih formata dvanaest autorki i autora, čija je tema akt, a pripadaju kolekciji "Aleksić", do 9. oktobra biće izloženi u galeriji "Iks vitamin".

Partizan otvara novu sezonu, težak zadatak za Šćepanovića na debiju!

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da njegovu ekipu čeka teška i zahtevna utakmica protiv Huventuda u Evrokupu, ali da "crno-beli" posle velike pauze jedva čekaju taj duel i da u Badalonu idu sa velikim ambicijama. "Nismo dugo igrali zvaničnu utakmicu, ovo je najduži period. Kao igrač nikada nisam imao ovako dug period bez utakmice evo i ovi igrači. Susrećemo se sa potpuno novom situacijom. Svi željno očekujemo da konačno nešto krene, da počne da se igra", rekao je Šćepanović za klupsku televiziju. Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.45 u Badaloni protiv Huventuda, utakmicu prvog kola Grupe A u Evrokupu. "Uspeli smo da se spremimo koliko smo uspeli da se spremimo, svakako veoma teška i zahtevna utakmica protiv ekipe koja je već odigrala tri kola španske lige, koja je već imala mnogo jakih utakmica. Mi nažalost nismo imali kvalitetnih pripremnih utakmica, u nemogućnosti da se sve to organizuje, ali šta je tu je, nikad nije idealna situacij..
- Advertisement -