Svečano uručene Nagrade “Braća Karić” za 2020. godinu (VIDEO)

48

Fondacija “Braća Karić” svečano je, 23. put, uručila nagrade stvaraocima, vizionarima i humanistima koji svojim delima stvaraju bolju budućnost Srbije, Evrope i sveta.

Nagrade “Braća Karić” za 2020. godinu uručene su istaknutim ličnostima za najveća dostignuća u sledećim oblastima – kultura i umetnost, naučni i istraživački rad, ekonomija i privreda, sport, dobročinstvo i jačanje demokratije, mira, saradnje i prijateljstva.

Osnivač i počasni predsednik Karić fondacije Milanka Karić poručila je da je fondacija uspela da održi kontinuitet i dodeljuje nagrade zahvaljujući slozi, ljubavi, požrtvovanju i podršci.

Ona je istakla i da je u ovoj godini trebao da se proslavi veliki jubilej fondacije “Braća Karić”- 40 godina humanitarnog rada, dobročinstava, stvaranja, darivanja, izgradnje, obnova, saosećanja, pažnje i brige o deci, starijima, bolesnima, siromašnima…

“Nikada nismo odustajali. Nastavili smo da trajemo uprkos svemu i da nižemo blistava imena i genijalne umove koji danas čine v..

The post Svečano uručene Nagrade “Braća Karić” za 2020. godinu (VIDEO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article