Supruge ambasadora SAD i Kanade posetile Keltsko naselje u Inđiji (FOTO)

16

Supruge ambasadora Amerike En Godfri i Kanade Valeri Norman posetile su danas opštinu Inđija u organizaciji NALED-a, gde su upoznale sa gradnjom turističkog kompleksa Keltskog naselje u ovom gradu i upoznale sa učenicama srednje škole „Dr Ðorđe Natošević“ koje aktivno učestvuju u procesu završetka radova ovog kompleksa.

GODFRI U DRUŠTVU SRPSKIH TKALJA: Ambasador SAD u Srbiji pazario dva ćilima!

„Škole su deo svačijeg života i zato mi je drago što smo obilazak opštine Inđija počeli upravo ovde. Učenice ove srednje škole zajedno sa nastavnicama vredno rade na pripremi keltske nošnje koja ce biti korišcena na lutakama u muzeju, ali i kao deo obavezne uniforme svih zaposlenih ovog naselja“, rekao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs
Supruga američkog ambasadora En Godfri, poreklom iz Irske, u razgovoru sa učenicama i predstavnicama udruženja Gorocvet podelila je svoje iskustvo u vezu i šivenju i prisutnima pokazala haljinu sa keltskim motivima koju j..

The post Supruge ambasadora SAD i Kanade posetile Keltsko naselje u Inđiji (FOTO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article