Sunčev breg, odličan odmor i dobra zabava za male pare

63

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju, nalazi se na jugoistoku zemlje u zalivu između Nesebara i popularnog letovališta Sveti Vlas. Često za njega kažu da je prestonica bugarskog turizma, i poslednjih nekoliko godina postalo je vrlo popularno kod turista, naročito kod Britanaca, zbog pristupačnih cena, dekadencije, i zabava koje traju do jutarnjih časova

Sunčev breg u Bugarskoj postaje sve popularnije mesto za jedan manje konvencionalan odmor, tamo se ide pre svega na dobar i jeftin provod, a tek onda na odmor. Već decenijama poznata ali manje popularna destinacija kod evropskih turista, Bugarska, privukla je pažnju svojim niskim cenama.

Sunčev breg (Slanchev Bryag), nalazi se na Crnom moru, i u poslednje vreme nije destinacija za one koji žele miran odmor i letovanje. Ovde se okupljaju mladi, pije se do zore, i sve što se desi u Bugarskoj, ostaje u Bugarskoj. Kafa ili pivo u kafiću koštaju manje od 1 evra, a i ostale cene su dosta ispod proseka, za jedan dobar i obilan ručak treba izdvojiti oko 5 evra, pa je sasvim jasno zašto je ovaj deo sveta popularan kod turista.

Sunčev breg, odličan odmor i dobra zabava za male pare

Bugarska je prilagodila svoje cena standardima okolnih zemalja u cilju privlačenja turista, a taj trend su prepoznale i ostale evropske zemlje, međutim, to nije uticalo na turističku ponudu i kvalitet usluga. Ukoliko vam odgovara ovakav tip odmora, mladi ste i želite nezaboravan i lud odmor, Sunčev breg je mesto koje se ne sme propustiti. Osim toga, Bugarska ima još puno sadržaja, tamo se nalaze moderna skijališta, odlična priroda, ukusna hrana, kao i ostale znamenitosti.

Bugarska vlada je odlučila da dozvoli evropskim turistima, takođe i državljanima Srbije, ulaz u zemlju sa negativnim PCR testom ne starijim od 72 sata, pa nije loše razmotriti ldeju o letovanju u toj zemlji. Bugari su dobri domaćini, a more čisto i mirno, razumljivo nešto manje slano od onog mora na koje smo navikli, što i nije neka zamerka, imajući u vidu šta sve Bugarska ima da ponudi turistima.

Original Article