SRPSKA TV ČIKAGO PREDSTAVLJA MLADE UMETNIKE

189

SRPSKA TV ČIKAGO PREDSTAVLJA MLADE UMETNIKE

TANJA PLJEVALJČIĆ PESNIKINJA IZ REPUBLIKE SRPSKE
U Republici Srpskoj ima mnogo mladih umetnika, pesnika, književnika, glumaca, muzičara ,,, Jedna od njih je dvadesetčevorogodišnja, svestrana umetnica, Tanja Pljevaljčić rođena 20. 04. 1996. godine u Srbinju, današnja Foča. Odrasla je u krugu porodice kao treće od četvero dece, od oca Milana i majke Dane. Srednju školu završila je u Sarajevu.

Svoju prvu pesmu napisala је 11-og avgusta , 2010 godine, sa 16 godina је objavila prvu zbirku pesama “Druga strana srca moga” .

-Učestvovala sam na raznim konkursima u Republici Srpskoj, BiH, Srbiji i Crnoj Gori, između ostalih, i na konkursu za najljepšu pjesmu oružanih snaga BiH gdje sam osvojila prvo mjesto. To mi je dalo volju da nastavim dalje. Na samom tom početku bilo je i razočarenja, mnogo puta sam htjela da odustanem, ali su moja vjera i želja za uspjehom bile jače od svega. Prve nagrade sam počela da dobijam tokom srednjoškolskih dana. Jedn..

The post SRPSKA TV ČIKAGO PREDSTAVLJA MLADE UMETNIKE appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article