Srpska dizajnerka Marina Mićanović predstavila kolekciju torbi “Ukiyo” na International Digital Fashion Week

106

Marina Mićanović je svoje kolekcije predstavljala na brojnim nedeljama mode u svetskim modnim centrima. Njene kreacije su naišle na oduševljenje kako u Njujorku, tako i u Parizu. Međutim, kao odgovor na aktuelnu globalnu situaciju, modne revije se iz realnog izmeštaju u digitalni svet, te je Marina svoju novu kolekciju „Ukiyo“ predstavila svetskoj publici 5. septembra na International Digital Fashion Week.

Marina Mićanović, photo by Gordana Marković
Ovoga puta predstavila je kožnih torbi „Ukiyo“. Reč je o multifunkcionalnim torbama autentičnog dizajna, futurističkih linija. Torba može da se nosi na više načina – kao ranac, torba na jedno rame ili pismo torbica. Kada se nosi kao ranac na leđima, onda je i odevni predmet. „Ukiyo“ osvaja publiku širom sveta i Marina ima velike planove sa ovom torbom.

photo by Petar Pavlov
– „Ukiyo“ je specifičnog dizajna, ujedno je i torba i odevni predmet. Reč je o konceptu „3 u 1“, a namenjena je ženama koje prevazilaze sve granice, za koje ne postoje..

The post Srpska dizajnerka Marina Mićanović predstavila kolekciju torbi “Ukiyo” na International Digital Fashion Week appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article