Slikar i iscelitelj iz Srbije u centru skandala u Kanadi! Uhapšen sa 106 kilograma kokaina i arsenalom oružja! (FOTO, VIDEO)

85

Danijel Dubajić (45), rodom iz Srbije, optužen je u Kanadi za šverc narkotika i oružja, nakon što je policija na njegovom imanju pronašla 180 kilograma kokaina, kristal meta, MDMA, ali i 65 komada oružja

Kako piše sajt toronto.ctvnew, ovo je najveća pojedinačna zaplena u istoriji Kanade.

Optužen za 78 dela

– Danijel Dubajić suočava se sa čak 78 tačaka optužnice, nakon što je policija sredinom novembra u njegovom stanu pronašla neverovatnu količinu droge i oružja – preneo je sajt Toronto.ctvnew.

Kako navode, istražitelji su početkom godine došli do saznanja da se u jednom delu Toronta pojavila velika količina droge, koja se rastura na ulici.

– Policija je prošlog meseca upala na imanje čiji je zakupac Danijel. Istražitelji su se šokirali kada su tokom pretresa pronašli 106 kilograma kokaina, 61 kilogram kristalnog metamfetamina, pet kilograma fentanila, devet kilograma droge MDMA, ali i 65 komada vatrenog oružja, od čega 57 pištolja i osam pušaka. Zaplenjeno je i više od 15.000 met..

The post Slikar i iscelitelj iz Srbije u centru skandala u Kanadi! Uhapšen sa 106 kilograma kokaina i arsenalom oružja! (FOTO, VIDEO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article