SDSS izabrao kandidate za parlamentarne izbore

133

Nakon što je Glavni odbor izabrao kandidate, održana je i Glavna skupština SDSS-a na kojoj su kandidati i potvrđeni na listi srpske nacionalne manjine u 12. izbornoj jedinici, a to su: Milorad Pupovac i njegov zamenik Dejan Mihajlović, Dragana Jeckov i zamenik Mile Horvat, te Boris Milošević i zamenica kandidata Anja Šimpraga.

Od 225 delegata Glavne skupštine njih 178 je bilo prisutno i jednoglasno su usvojili izborni program koji je predstavio predsednik stranke Milorad Pupovac.

– Iako i pre izborne kampanje i u samom njenom toku, SDSS optužuju da uzurpira vlast u Hrvatskoj, tvrdim da mi nismo stranka vlasti, mi smo stranka prava koja se bori za to da ono što je Hrvatska preuzela kao obaveze i realizuje. Mi nismo ni stranka lažnih obećanja, nego stranka koja izlazi na ove izbore s ciljem da ispuni obaveze prema svojim biračima i da ispuni obaveze i svog programa prema zemlji u kojoj deluje. Te obaveze vidimo u sledećim područjima: želimo da Hrvatska bude funkcionalna država za svako..

The post SDSS izabrao kandidate za parlamentarne izbore appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article