Savez Srba u Rumuniji pozvao Srbe da na izborima za Dom poslanika rumunskog parlamenta podrže njihove kandidate

43

04.12.202004.12.2020

Kandidati Saveza Srba u Rumuniji za Dom poslanika
Foto: Savez Srba Rumunije

Savez Srba u Rumuniji pozvao je predstavnika svoga naroda da na predstojećim izborima 6. decembra podrže i daju svoj glas kandidatima Ognjanu Krstiću, Zlatiborki Markov, Borislavu Velimiroviću, Radmili Georgijani Dragoti i Borku Jorgovanu.

„Nacionalne manjine nemaju zagarantovano mesto u Domu poslanika. O ovom vremenu beznađa, svaki vaš glas potrebniji nam je i dragoceniji je više nego ikad. Možete nas naći na listi Saveza Srba u Rumuniji u svim izbornim jedinicama u inostranstvu pod brojem 18“ poručili su predstavnici Saveza Srba u Rumuniji.

„Zajedno za veru, jezik, tradiciju, zajedno da dobro bude bolje“ – pomozite nam da ima ko da vam pomogne, da u vaše ime progovori u parlamentu Rumunije, u Bukureštu, u Beogradu i u svetu. Sve ono lepo što smo uradili i postigli do sada, uradili smo zajedno i to se vidi slobodnim okom – od Arada, Velikog Semikluša i drugih naših mesta, sve do Dunava..

The post Savez Srba u Rumuniji pozvao Srbe da na izborima za Dom poslanika rumunskog parlamenta podrže njihove kandidate appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article