Sava onlajn škola srpskog jezika i škola Srpska učiteljica se spojile

37

23.05.202124.05.2021

Foto: arhiva Sava onlajn škola

Privatna Sava onlajn škola srpskog jezika, kulture i tradicije i škola Srpska učiteljica zvanično objavljuju spajanje ovih škola u jednu jedinstvenu koja će poslovati pod imenom Sava onlajn škola srpskog jezika, kulture i tradicije. Obe škole neguju iste vrednosti i imaju isti cilj i misiju, a to je da svako dete u dijaspori, kao i odrasla osoba, nauči, savlada i usavrši svoj zavičajni, srpski jezik, ovlada znanjem iz srpske istorije i približi se svojim korenima i svom kulturnom nasleđu.

Tamara Solomun ostaje na svojoj poziciji direktora Srpske učiteljice, gde će nastaviti da razvija programe usmerene na odrasle i niz novih strateških projekata za grupu. Škole će kombinovati najnovija tehnološka postignuća sa dugogodišnjim iskustvom u radu čime će zainteresovati, motivisati i inspirisati učenike i polaznike. „Veoma sam uzbuđena što ću imati prilike da sarađujem sa sjajnim timom mladih ljudi koji pokazuju svoju stručnost i profesio..

The post Sava onlajn škola srpskog jezika i škola Srpska učiteljica se spojile appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article