Promocija knjige „Ljubav ima oči druge“ Zagorke Zage Bunthornsade održana u Frankfurtu

178

27.10.202027.10.2020

Veče posvećeno promociji knjige Ljubav ima oči druge Zagorke Bunthornsade
Foto: arhiva LJ. Simić

Nakon Oktobarskih susreta pisaca u organizaciji Udruženje pisaca Sedmica iz Frankfurta minulog vikenda je moglo da se održi još jedno lepo i divno druženje – književno veče i promocija knjige Ljubav ima oči druge Zagorke Bunthornsade. Pored Udruženja pisaca Sedmice organizator je bila i Galerija Westkunst – Nid u čijim prostorijama je održano ova kulturna manifestacija.

Književno veče je održano uz poštovanje propisanih mera zbog pandemije izazvane virusom korona. Upravo zbog tih propisa je broj mesta bio ograničen. Oni koji su imali priliku da prisustvuju presrećni su jer su uživali u divnim stihovima Zagorke Zage Bunthornsade.
Predsednik Udruženja pisaca Sedmica Ljubiša Simić istakao je da je poezija Zagorke Bunthornsade „kristalno čista. Svaka reč je na svom mestu, pesničke slike se skladno smenjuju i dopunjuju, tako da se nema šta dodati ni oduzeti. Zahvaljujući..

The post Promocija knjige „Ljubav ima oči druge“ Zagorke Zage Bunthornsade održana u Frankfurtu appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article