Predsednica R. Srpske Ž. Cvijanović i srpski član Predsedništva BiH M. Dodik, organizovali svečani prijem povodom završetka mandata generalnog konzula V. Nikolića

171

Predsednica R. Srpske Željka Cvijanović i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, organizovali su 26.6.2020. godine, u Palati Republike u Banja Luci, oproštajni prijem povodom završetka mandata generalnog konzula V. Nikolića.

Prijemu su prisustvovali premijer R. Srpske Radovan Višković, predsednik Narodne skupštine R. Srpske Nedeljko Čubrilović, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija, ministri u Vladi RS, gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić, kao i mnogobrojne ličnosti iz javnog, kulturnog i društvenog života.

Predsednica R. Srpske Ž. Cvijanović je, nakon prijema, izjavila novinarima da je V. Nikolić tokom svog sedmogodišnjeg mandata delio sudbinu s građanima Banja Luke i R. Srpske i da je predstavljao dobru sponu institucija Srbije i Srpske. “Tokom mandata Vladimira Nikolića, našeg dragog prijatelja, koji je živeo život sa nama u R. Srpskoj, a ne samo službovao, bili smo suočeni sa mnogim opterećujućim pitanjima i problemima i za R. Srpsku i R. Srbiju, ali smo..

The post Predsednica R. Srpske Ž. Cvijanović i srpski član Predsedništva BiH M. Dodik, organizovali svečani prijem povodom završetka mandata generalnog konzula V. Nikolića appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article