Poslednji napad BBB Vukovar samo je jedan u nizu incidenata

220

Bed blu bojs VukovarNekoliko napadača je u četvrtak oko podne na parkingu u centru Vukovara fizički nasrnulo na dvadesetčetvorogodišnjaka i dvadesetdevetogodišnjaka srpske nacionalnosti. Prema još nepotvrđenim informacijama reč je o pripadnicima navijačke grupe Bed blu bojs.

Kako piše Večernji list, policija je privela nekoliko osumnjičenih i pronašla kombi zagrebačkih registarskih tablica u kojem su navodno neki od privedenih išli na sahranu jednog vukovarskog branitelja.

Snimak napada, kojeg su već objavile Novosti, a kojeg poseduje i naša redakcija, napravili su najverovatnije sami napadači. Policija je obavestila javnost da su napadnute dve osobe iako se na snimku vidi da je najmanje šest napadača napalo trojicu mladića, a da je jedan od njih lakše povređen.

https://srbi.hr/wp-content/uploads/2020/05/video-16733b209e07e76c07b3cb063fa9cfb8-V.mp4
Dvadesetčetvorogodišnjak je prevežen u vukovarsku bolnicu gde su mu ustanovljene lakše povrede, dok je dvadesetdevetogodišnjak prošao bez povreda. Početak n..

The post Poslednji napad BBB Vukovar samo je jedan u nizu incidenata appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article