Petsto paketa školskog pribora za srpsku decu

68

Donacija je uručena predstavnicima Zajedničkog veća opština, a rezultat je nedavno potpisanog sporazuma između ove srpske institucije i rukovodstva Grada Subotice.

– Zajedničko veće opština je još početkom ove godine potpisalo sporazum o saradnji sa Gradom Subotica i ovo je prvi konkretan korak kojim je počela realizacija te naše saradnje gde je Grad Subotica dostavio pet stotina paketa školskog pribora koji će početkom ove školske godine biti podeljeni deci sa ovog našeg područja. Moram reći da smo naišli na jako dobar prijem i saradnju sa gradskim vlastima u Subotici, a siguran sam da ćemo do kraja godine realizovati još neke projekte koji će biti usmereni na korist naših sunarodnika na području delovanja Zajedničkog veća opština – istakao je predsednik ZVO-a Srđan Jeremić koji je bio na primopredaji ove vredne pošiljke iz susedne Srbije.

Vrednost ove donacije Grada Subotice je oko pet hiljada evra, a očekuje se da će se u ovu akciju uključiti i druge lokalne samouprave iz Republik..

The post Petsto paketa školskog pribora za srpsku decu appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article