Pačetinac sa irskim klubom učesnik futsal lige šampiona

63

Pored želje da pronađe posao i da stvori potrebne uslove za normalan život, Nebojša Jocić ni u novoj sredini nije odustao od svog hobija, igranja fudbala. On je kao dečak počeo da trenira za petliće i pionire u svom matičnom klubu, Slogi iz Pačetina. U jednoj tada dobroj generaciji mladih fudbalera vrlo brzo je do izražaja došao njegov rad i talenat.

Nakon nekoliko godina počinje da igra za Vuteks Slogu, za selekciju pionira i kadeta, a odavde odlazi u Bijelo Brdo gde nastupa za kadete i juniore BSK-a, a odigrao je i nekoliko utakmica za prvi tim ovog kluba. Zahvaljujući svojim igrama nastupao je i za juniorsku reprezentaciju Vukovarsko-sremske županije, a pre odlaska u Irsku igrao je za seniore ekipe Bobota-Agrar.

Po dolasku na Ostrvo vrlo brzo se aktivira u novoj sredini, u gradu Drogeda, gde živi i radi, ali i igra pre svega mali fudbal, dok ne odustaje ni od velikog.

– U klubu Blu Medžik treniram već skoro tri godine i do sada smo osvojili sve moguće trofeje što se moglo osvojit..

The post Pačetinac sa irskim klubom učesnik futsal lige šampiona appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article