Osma po redu humanitarna akcija SPOJI iz Inzbruka za ugrožene porodice sa više dece

115

09.11.202009.11.2020

Pomoć za porodicu Manojlović iz okoline Karlovca
Foto: arhiva HO Spoji Inzbruk

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk – SPOJI ne miruje sa akcijama. U toku je 8. humanitarna akcija SPOJI-a za ugrožene porodice sa više dece u Hrvatskoj. „Zbog otežavajućih okolnosti u pripremi i sprovođenju akcije zbog pandemije, ove godine sprovodimo manju akciju za tri (3) porodice u ukupnoj vrednosti od 3.475 evra“, istakli su članovi ove organizacije iz Inzbruka u Austriji.

Jedna od tri porodice su članovi familije Manojlović iz okoline Karlovca za koju su obezbeđena nova ulazna vrata za kuću i veš-mašinu u ukupnoj vrednosti od 620 evra. „Sredstva su sakupljena od redovnih donacija u toku godine, kao i na našem tradicionalnom humanitarnom turniru Kraljevski kup i na drugim našim događajima. Kada bude završena isporuka pomoći, objavićemo detaljan izveštaj o porodicama i pomoći sa sve slikama, potvrdama i računima“, obavestili su javnost mladi iz humanitarne organizacije SPOJI. On..

The post Osma po redu humanitarna akcija SPOJI iz Inzbruka za ugrožene porodice sa više dece appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article