Ono što mi u Londonu nedostaje su naše apoteke (FOTO)

31

Nataša Kočiš Foto: Privatna arhivaHtela je samo da usavrši engleski jezik kada se davne 1992. godine iz Beograda preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo, a onda joj se, kako kaže Nataša Kočiš, desio žovot.
Ostanak u Londonu nije joj, dodaje, bio primaran, jer je na to putovanje gledala kao na avanturu. Danas je član Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Velike Britanije, još uvek nema odgovor na pitanje da li će se nekada vratiti, ali je zato kroz svoje aktivnosti u stalnoj vezi sa maticom.
– Iskreno nisam previše planirala unapred, niti razmišljala šta taj moj odlazak znači, što mislim da je normalno za nekoga sa 19 godina. Radovala sam se jednoj neverovatnoj prilici da probam i uradim nešto novo. Otišla sam kao au pair, i bila sam u divnoj porodici u Ameršamu, na periferiji Londona, sa kojom sam i dalje u kontaktu. Situacija kod nas je postajala sve dramatičnija tako da se mojih prvobitno planiranih šest meseci produžilo na godinu, pa na godinu i po – priča za Danas.rs Nataša Kočiš.
..

The post Ono što mi u Londonu nedostaje su naše apoteke (FOTO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article