Ognjan Krstić je predstavnik Srba u parlamentu Rumunije

35

Ognjan Krstić će predstavljati prava Srba u rumunskom parlamentu
Foto: arhiva O. Krstić

Savez Srba u Rumunije objavio je na svom Fejsbuk profilu da će njihov član Ognjan Krstić imati svog predstavnika u novom sazivu parlamenta Rumunije. „Hvala svim Srbima i rumunskim prijateljima koji su nam ukazali poverenje“ stoji na FB stranici.

U video obraćanju Ognjan Krstić sa zahvalio svima na podršci i glasu, bez koga on ne bi bio predstavnik u rumunskom parlamentu.

„Sve ono lepo što smo uradili i postigli do sada uradili smo zajedno i to se vidi slobodnim okom. Pređašnjih godina smo dokazali i sebi i drugima da smo umeli i mogli. Ovog trenutka sa sigurnošću možemo da kažemo da će Srbi i Savez Srba u Rumuniji ima svog predstavnika u rumunskom parlamentu“, rekao je Ognjan Krstić

Za njega su ovo bili nesvakidašnji izbori u svakom pogledu „Trudili smo se da ispoštujemo sve mere bezbednosti, da zaštitimo naše sunarodnike pre svega i da na ovim izborima izađemo pod sloganom „Da dobro bude bolje..

The post Ognjan Krstić je predstavnik Srba u parlamentu Rumunije appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article