Obeležavanja Dana Nikole Tesle na Nijagari u subotu 10. jula

31

09.07.202109.07.2021

Nijagarini vodopadi u bojama srpske zastave

Foto: Srpska škola Nikola Tesla Nijagara

Srpska škola Nikola Tesla sa Nijagare u Kanadi i ove godine će, uz tehničku podršku Kanadskog Tesla Tehničkog Muzeja 10. jula obeležiti 165. godišnjicu rođenja Nikole Tesle, dvanaestim po redu Danom Nikole Tesle u Nijagari Fols. „Iako se, kao i prošle godine, nalazimo u specifičnim uslovima što se organizacije ove manifestacije tiče ipak želimo da ovaj veoma važan dan za sve nas dostojno obeležimo. Zbog ublažavanja mera ograničenja okupljanja na otvorenom prostoru, uspeli smo dobiti dozvolu od strane Nijagara parkova da se ove godine manifestacija Dan Nikole Tesle održi na zvaničnom nivou. Ali zbog ograničenja broja prisutnih osoba na jednom mestu ovogodišnju manifestaciju moramo prilagoditi trenutnim uslovima uz pridržavanje svih propisanih mera distanciranja.

Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu 10. jula 2021. godine u 17 časova na Trgu Nikole Tesle pored Nijagarinih vo..

The post Obeležavanja Dana Nikole Tesle na Nijagari u subotu 10. jula appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article