Nove donacije Miroslava Grahovca iz Karlsruea

114

03.11.2020

Miroslav Grahovac, koji živi i radi u nemačkom gradu Karlsrueu poznati je humanitarac i donator. Preko humanitarne organizacije Svi za Kosmet pokrenuta je akcija darivanja novorođenčadi u porodilištu u Gračanici na Kosovu i Metohiji. Miroslav je donirano 1200 evra. „Za iznos od 1200e biće napravljeno i podeljeno ukupno oko 35 paketa osnovnih potrepština za tek rođene bebe (pakovanja pampers pelena, vlažne bebi maramice, Pavlovićeve masti, kupke za bebe, flašice za mleko, cucle, bodići za bebe, portikle). Prvi koji su darivani su braća blizanci Vukan i Mijat Stolić. Roditeljima čestitamo na rođenju dece, želimo da im ova slatka braća budu živa i zdrava 100 godina“! istakli su iz humanitarne organizacije Svi za Kosmet.

Miroslav Grahovac je rođen u Somboru, industrijski je inženjer i projekt menadžer, radi u firmi koja se bavi medicinskim uređajima. Svojom humanošću, ljubavlju i ličnom željom već je pomogao i druge humanitarne akcije u organizaciji Srpskog sabranja Baštionik ..

The post Nove donacije Miroslava Grahovca iz Karlsruea appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article