Ninu Kiri gledamo godinama u kanadskoj HIT SERIJI, promenila je SRPSKO PREZIME, a otkriveno je i zašto (FOTO, VIDEO)

32

U “Sluškinjinoj priči” je znaju kao buntovnu Almu Ofrobert, a njen lik tumači Nina Kiri (29). Glumica je rođenda kao Nina Kiridžija u Beogradu 1992. godine. Njena porodica se kasnije odselila u Vankuver, gde je započela svoju karijeru glumice.

Nina Kiri oduševila je srpsku javnost kada se pročulo da ova glumica koja se proslavila u seriji “Sluškinjina priča” ima naše korene. Njeno pravo ime je zapravo Nina Kiridžija, a posle Novaka Đokovića je najpoznatija javna ličnost u Kanadi sa srpskim korenima, piše “Blic Žena”.

Nina je za medije rekla da je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Vankuveru. U srednjoj školi je promenila i prezime, na nagovor agentice.

– Ja sam promenila svoje prezime u “Kiri” jer, kada sam išla u srednju školu, agentica mi je rekla da mi je mnogo etničko prezime i da bih mogla da ga promenim. Bilo mi je interesantno jer sam pomislila da bih onda mogla da imam svoje prezime i svoj život, pa kada radim to može da bude nešto drugačije – ističe glumica.

– Imala sam s..

The post Ninu Kiri gledamo godinama u kanadskoj HIT SERIJI, promenila je SRPSKO PREZIME, a otkriveno je i zašto (FOTO, VIDEO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article