“Ne stidim se ovoga što sada radim”! Srpska zvezda 90-tih sada živi u Americi, a zbog korone mora da se bavi ovim poslom! (FOTO, VIDEO)

88

Srpska pevačica Anica Milenković već godinama živi u Americi, a starije generacije je pamte iz devedesetih godina kao devojčurka sa pesmom “Lančić”.

Anica je počela da se bavi pevanjem krajem osamdesetih i tada je preko noći postala velika zvezda. Međutim, u Ameriku je otišla 2007. godine na turneju i tamo je ostala do danas, te je otvorila dušu i ispričala koji su njeni alternativni poslovi sada kada hara korona virus, prenosi “Blic”.

“Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema”, rekla je pevačica i dodala:

“Pošto sam u Floridi, ovde dosta ljudi ima kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila..

The post “Ne stidim se ovoga što sada radim”! Srpska zvezda 90-tih sada živi u Americi, a zbog korone mora da se bavi ovim poslom! (FOTO, VIDEO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article