Najveća zaplena u ISTORIJI KANADE! Kod Srbina pronađena droga vredna 18 miliona dolara!

28

Srbin Danijel Dubajić (45) iz Toronta suočava se sa čak 78 tačaka u optužnici nakon što je policija prošlog meseca u njegovom stanu pronašla drogu u vrednosti od 18 miliona dolara, kao i 65 komanda vatrenog oružja, što je najveća zaplena u jednom danu u istoriji kanadske službe, piše toronto.ctvnews.

– Pretpostavljamo da su ovi pištolji namenjeni za ulične bande i da su kao takvi predstavljali značajnu pretnju javnoj bezbednosti za sve naše zajednice – rekao Domenik Sinopoli na konferenciji koju je policija održala u sredu.

Istraga je započeta ranije ove godine kada su službenici saznali za informacije u vezi sa trgovinom drogom na tom području.

Kako je istraga napredovala, Sinopoli je rekao da su istražitelji postali svesni “potencijalne lokacije za trgovinu drogom” u blizini puteva Parklon i Beri, te ulici Kloverhil.

– Ovo je obično vrlo tiho i stambeno naselje, koje se sastoji od niskih stambenih zgrada, parkova, igrališta i škola – rekao je inspektor Tim Kron na konferenciji.

..

The post Najveća zaplena u ISTORIJI KANADE! Kod Srbina pronađena droga vredna 18 miliona dolara! appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article