Najbolje avio-kompanije u 2022. godini

97

Portal AirlineRatings.com stalno ažurira listu najboljih svetskih avio-kompanija. Njihovi izveštaji važe za izuzetno relavantan izvor informacija, bar kada su u pitanju letenje i kompanije koje se bave prevozom putnika

AirlineRatings.com je objavio listu koja rangira najbolje avio-kompanije u 2022. godini. Njihova lista „Top Airlines in the World“ tradicionalno rangira najbolje kompanije uzimajući u obzir faktore kao što su bezbednost, usluga, komfor putnika i avionske rute kojima saobraćaju.

Prvo mesto je zauzela kompanija Qatar Airways iz Dohe, pre svega zbog inovacija po pitanju koncepta u kabinama i uslugama na letu. Ova avio-kompanija je prošle godine bila takođe na prvom mestu, što potvrđuje da su ozbiljnost i predanost ovog prevoznika. Qatar Airways je sa razlogom danas tako visoko pozicionirana avio-kompanija.

Osmo svetsko čudo, nestvarna priroda Čilea, saznajte više.

Na drugom mestu se nalazi Air New Zealand, koji je prošle godine bio prvoplasirani, a posle njega slede Etihad Airways. Na četvrtom i petom mestu nalaze se Korean Air i Singapore Airlines.

Najbolje avio-kompanije u 2022. godini možete pronaći na zvaničnoj internet stranici. Takođe i možete pronaći i rang listu 20 najboljih niskobudžetnih avio-kompanija na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Najbolje avio-kompanije u 2022. godini se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article