Najbolja ponuda lokacija za tim bildinge i korporativne događaje na jednom mestu

122
najbolja-ponuda-lokacija-za-tim-bildinge-i-korporativne-dogadjaje-na-jednom-mestu

Stigla nam je Nova godina i pravo je vreme da počnete sa planiranjem aktivnosti za svoje zaposlene u omiljeno doba godine

Pridružite nam se na jedinstvenom događaju u regionu, TU Sun&Sea Workshop-u koji će se održati 9. februara 2023. godine u Metropol Palace Hotelu, gde će vas inspirisati veliki broj destinacija i lokacija za organizaciju tim bildinga, edukativnih radionica, konferencija i sastanaka.

Ovom prilikom će vam se predstaviti najbolje turističke atrakcije, smeštajni i konferencijski objekti iz Srbije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Grčke i Kipra.

Program

 10:15h, akreditacija

– 10:30h, početak sastanaka

– 14:00h, zajednički ručak sa izlagačima

– 15:00h, nastavak sastanaka

– 17:30h, kraj sastanaka

– 18:00h, after workshop party sa izlagačima

Vaše učešće se ne naplaćuje. Molimo vas da se registrujete na sledećem LINKU najkasnije do 31. januara.

Za kraj, potrebno je samo da sa sobom ponesete vaše dobro raspoloženje i kreativne ideje, a iskustva Vaših kolega koji su prisustvovali našim prethodnim događajima možete pročitati na sledećem LINKU.

Više informacija možete dobiti na office@tumagazin.rs ili pozivom na +381 64 1112 531.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Najbolja ponuda lokacija za tim bildinge i korporativne događaje na jednom mestu se pojavio prvo na TU magazin.