Nađa Higl Boharević, svetska šampionka i plivanju uskoro se pridružuje radi SKC Ljubljana

74

24.10.202024.10.2020

„Naša svetska šampionka u plivanju Nađa Higl Boharević uskoro se sa porodicom doseljava u Ljubljanu. Osvajačica 1. mesta na svetskom šampionatu u plivanju u Rimu 2009. godine, izrazila je želju da se odmah po dolasku u Ljubljanu uključi u rad Srpskog kulturnog centra. U tom smislu želja joj je da među mladima afirmiše zdrav način života, savetima pomaže sportistima u nastajanju i generalno svojim idejama i ličnim primerom doprinese razvoju srpske zajednice u Sloveniji i ukupnim prijateljskim odnosima naša dva naroda“, istakli su predstavnici Srpkog kulturnog centra u Ljubljani na svojoj Fesjbuk stranici.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću se uključiti u rad Srpskog kulturnog centra i što ću svojim iskustvom i znanjem biti u mogućnosti da doprinesem razvoju srpske zajednice u Sloveniji kao i da motivišem mlade da žive zdravo. Kroz višegodišnje bavljenje plivanjem shvatila sam da sve čemu me je sport naučio mogu da primenim i na svakodnevnicu. Upornost, rad i..

The post Nađa Higl Boharević, svetska šampionka i plivanju uskoro se pridružuje radi SKC Ljubljana appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article