Na Kopaoniku se otvara prvi Swissôtel u Srbiji

118
na-kopaoniku-se-otvara-prvi-swissotel-u-srbiji

Accor, vodeća svetska hotelska grupacija, širi svoj portfolio u jugoistočnoj Evropi potpisivanjem ugovora za novi hotel u Srbiji. Swissôtel Kopaonik, premijum hotel od četiri zvezdice, koji će svoja vrata za prve posetioce otvoriti u zimu 2024, gostima će ponuditi 175 soba i apartmana. Biće to prvi Swissôtel u Srbiji

Novi objekat će se nalaziti u samom centru Kopaonika, a na pešačkoj udaljenosti od žičara i ski staza. Pored smeštaja, Swissôtel Kopaonik će gostima nuditi i restorane, cigar bar, spa i wellnes zonu, konferencijski prostor i skijašnicu.

Na Kopaoniku se otvara prvi Swissôtel u Srbiji (2)
Photo: Accor hotel group

Prvi Swissôtel  u Srbiji  Accor grupacija otvara u partnerstvu sa  KOP2020 doo, kompanijom za razvoj hotelskih ulaganja u Kopaonik.

– Srbija je jedan od skrivenih dragulja jugoistočne Evrope. Uz neverovatnu prirodu i kulturu, pravo je blago, koje će otkriti putnici iz regije i cele Evrope. U isto vreme, Kopaonik je omiljena destinacija za srpske ljubitelje skijanja koji traže vrhunsku uslugu. Oduševljeni smo što možemo dovesti naš brend, Swissôtel, na ovo spektakularno odredište pružajući gostima zaista prvoklasno iskustvo zahvaljujući lokaciji hotela, luksuznom dizajnu i njegovoj posvećenosti prirodnom okruženju. Uverena sam da će prirodan krajolik koji oduzima dah, u kombinaciji sa savremenom vitalnošću Swissôtel-a, doneti novi kvalitet putnicima koji posećuju Kopaonik – izjavila je Dilek Sezer, direktorka razvoja Accor-a za južnu i istočnu Evropu.

– Odabir Accor-a kao našeg partnera zasniva se na kompleksnoj ponudi međunarodno priznatih brendova i najvišim standardima poslovanja. Saradnja sa svetskim liderom u hotelijerstvu daje nam neverovatne mogućnosti za razvoj premijum hotelskih usluga u Srbiji. Pružajući gostima vrhunski standard, čvrsto verujemo da će se mnogi novi putnici odlučiti da otkriju neverovatnu prirodu i kulturu Srbije – dodaje Momčilo Đuričić iz KOP2020 DOO.

Na Kopaoniku se otvara prvi Swissôtel u Srbiji (2)
Photo: Accor hotel group

Kopaonik je najveće skijalište u Srbiji i ujedno važi za jedno od najboljih u jugoistočnoj Evropi. Takođe, to je prepoznata MICE destinacija i jedna je od najbrže rastućih planinskih destinacija za zimski i letnji odmor u regiji sa 200 sunčanih i 159 dana pod snegom. Nova investicija učvrstiće Kopaonik na mapi zimskih sportova Evrope, a otvaranje hotela planirano je za zimsku sezonu 2024/2025. godine.

Swissôtel Hotels & Resorts inspirisan alpskom energijom i švajcarskim gostoprimstvom, ističe se pametnim dizajnom, kvalitetom izrade i  održivim poslovanjem.  Swissôtel raspolaže sa više od 4.500 hotela, odmarališta i rezidencija i oko 10.000 najboljih privatnih smeštaja širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Na Kopaoniku se otvara prvi Swissôtel u Srbiji se pojavio prvo na TU magazin.