Na GRAND odmor u šarmantni Kopar

79

Hotel Grand Koper svojim dizajnerskim imidžom oduševljava od prošle godine, kada je zasijao u potpuno novom izgledu. Zgradu hotela koja od 1952. godine krasi koparsku promenadu, projektovao je slovenački arhitekta Edo Mihevc, a u procesu renovacije učestvovali su AKSL arhitekti i industrijski dizajner David Tavčar. U opremi i sitnom hotelskom inventaru nalaze se likovi morskih bića – rakova, jastoga, hobotnica i morskih zvezda, kao i motiv koze po kojoj je grad Kopar dobio ime već u rimsko doba

Na GRAND odmor u šarmantni Kopar (1)
Photo: Hotel Grand Koper

GRAND lokacija

Izvrsna lokacija hotela Grand Koper oduševiće vas. U istom danu možete da uživate ​​u vožnji biciklom obalnom biciklističkom stazom do ribarskog gradića Izole, te u šopingu i aperitivu u samo petnaestak minuta vožnje udaljenom centru Trsta. Ako želite da istražite istarsko zaleđe, posetite istarsko selo Koštabona i vinsku fontanu Marezige.

Na GRAND odmor u šarmantni Kopar (1)
Photo: Hotel Grand Koper

Gurmansko maženje od jutra do večeri

Grand Koper Hotel je sinonim za „Dolce vita“ stil života. S njim ćete se zaraziti u hotelskom restoranu CAPRA, piceriji CAPRIZZA i lounge baru CARLO. Ukusne bruskete na italijanski način, domaća testenina s tartufima i škampima, hobotnice i umetnički deserti, jela su koja će vas oduševiti. Uz to, počastite se čašom domaćeg vina ili izvrsnog Koparskog piva.

www.grandkoper.com |hotel@grandkoper.com

Na GRAND odmor u šarmantni Kopar (1)
Photo: Hotel Grand Koper

Ovaj članak Na GRAND odmor u šarmantni Kopar se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article