Na Festivalu nacionalne kulture „Prijateljstvo bez granica“ u Moskvi Srbe predstavljaju članovi hora Stanislav Binički i igrači KUD Dimitrije Koturović

106

03.09.202003.09.2020

Zajednička slika učesnika na Festivalu nacionalne kulture „Prijateljstvo bez granica“ u Rusiji
Foto: arhiva Ministarstvo odbrane

Festival nacionalne kulture „Prijateljstvo bez granica“ odažava se u Rusiji i Srbiju na pratećoj manifestaciji Međunarodnih vojnih igara predstavljaju članovi hora Stanislav Binički i igrači kulturnog umetničkog društva Dimitrije Koturović. „Predstavnici Srbije su svakog dana uključeni u različite programske tačke na prestižnoj međunarodnoj manifestaciji, a imali su čast da prvi dobiju celodnevno predstavljanje kulturne tradicije svoje zemlje u Domu družbe na poligonu Alabino nadomak Moskve“, saopšteno je u Ministarstvu odbrane. Srpski predstavnici su imali deo nastupa u takmičarskom programu i kako navodi Ministrarstvo odbrane Srbije prema reakcijama publike i aplauzima, uz učesnike iz Mjanmara, Vijetnama i Jermenije, imaju šansu za visok plasman. U planu su i takmičenja muzičkih parova, vokalnih solista i ogledanje u veštini i lepoti..

The post Na Festivalu nacionalne kulture „Prijateljstvo bez granica“ u Moskvi Srbe predstavljaju članovi hora Stanislav Binički i igrači KUD Dimitrije Koturović appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article