MTEL Austria i Deutsche Telekom – partnerstvo od velikog značaja za MTEL korisnike u Austriji

66

„Najbolji sa najboljima“! MTEL Austria je sklopila partnerstvo sa „Magentom“, brendom pod kojim Deutsche Telekom posluje na tržištu Austrije, vodećim telekomunikacionim operaterom u Austriji i na taj način svim korisnicima omugućila objedinjenu uslugu brzog, stabilnog, interneta i televizije sa najgledanijim domaćim sadržajem.
Saradnja sa Magentom je deo strategije širenja dijapazona MTEL usluga, unapređenja korisničkog iskustva kao i saradnje sa renomiranim i pouzdanim kompanijama.

Naime, pod sloganom „Surfuj brže, gledaj dalje“počela je promocija Kombi paketa, objedinjenih usluga televizije i interneta. U MTEL Austria i Magenta poslovnicama korisnik može da kupi, uslugu MTEL TV sa preko 250 EX-YU kanala, Magenta TV sa preko 100 digitalnih stranih kanala i internet maksimalne brzine od Down 75 Mbit/s i Upload 15 Mbit/s. U ponudi su i paketi sa većom internet brzinom, čak i do Down 1000 Mbit/s i Upload 50 Mbit/s.

– Partnerstvo sa Magentom je bio logičan izbor operatera jer želimo da ..

The post MTEL Austria i Deutsche Telekom – partnerstvo od velikog značaja za MTEL korisnike u Austriji appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article