Može li Burger King zaraditi Mišelinovu zvezdicu?

66

Burger King, dom čuvenog Whopper burgera, odlučio je da “zaradi” jednu od najvećih počasti u ugostiteljskoj industriji, Mišelinovu zvezdicu

Burger King, poznati lanac restorana brze hrane je odlučio da pokrene kampanju kako bi skrenuo pažnju javnosti na svoje proizvode i restorane u cilju dobijanja čuvene Mišelinove zvezdice, najvećeg priznanja u svetu restorana.

Kako ističu iz menadžmenta, istina je da u Burger King-u nećete pronaći srebrni pribor za jelo, satenske stonjake ili neki poseban doživljaj fajn dajninga, međutim, uživaćete u svojim omiljenim jelima koje možete jesti koristeći svoje rste, papirne ubruse, a možete imati sve to i u tanjiru. Suština dobrog restorana i jeste u tome, ukusna i kvalitetna hrana brzo poslužena.

Iz Mišelinovog vodiča ističu da njihovo priznaje nije samo srebrni escajg i skup entreijer, njihova pravila po kojim se ocenjuju svi restorani i kuvari su jasna i već davno definisana, ali takođe ističu da je vreme da se neki restorani brze hrane nađu u njihovim vodičima.

Peticija je pokrenuta, veme će pokazati koliko je Burger King moćan i sposoban da se plasira među sam restoranski “crème de la crème”!

Original Article