Molebanom i druženjem počela srpska škola Nikole Tesle u Nijagari u Kanadi

70

25.10.202025.10.2020

Moleban, druženje i fotografisanje za početak školske godine
Foto: arhiva SK Nikola Tesla

Molitvom za početak školske godine, fotografisanjem i zajedničkim druženjem minulog vikenda, Srpska škola „Nikola Tesla“ u Nijagari u Kanadi zvanično je počela novu školsku 2020/2021 godinu. „Zbog teške situacije u kojoj se svi nalazimo uzrokovane pandemijom virusa i iz drugih opravdanih razloga nekoliko dece i jedna učiteljica naše škole nisu mogli da budu sa nama, ali se nadamo da će uskoro biti prilike za neko novo druženje. Još jedan poziv svim roditeljima koji žele da im deca pohađaju nastavu na srpskom jeziku, a žive u regionu Nijagare, da nam se jave na našu mejl adresu: info@srpskaskolanikolatesla.ca. Još nije kasno da nam se pridružite“, istakao je direktor škole Borislav Živković.

Srpska škola Nikola Tesla u sklopu nastavnog programa ima predškolsko odeljenje, kao i odeljenja od prvog do osmog razreda. Sa đacima rade nastavnice Mirjana Zubić, Tamara Jeličić, Bra..

The post Molebanom i druženjem počela srpska škola Nikole Tesle u Nijagari u Kanadi appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article